Pianu - Sebes-75ASC Pianu 2013 a fost învinsă de Șurinau Sebeș cu 2-4, la capătul unui meci în care ambele formații ar fi putut să înscrie mai mult.

Șurianu Sebeș a deschis scorul din 11 metri, la o fază contestată vehement de echipa gazdă. Egalitatea a fost restabilită de Bocșa, acesta a marcat cu captul în urma unui corner executat de Bărculeș.  La pauză scorul a fost 1-2, după ce Coltor a marcat în urma unei respingeri greșite a portarului Cocârcă, în urma unui șut expediat din lovitură liberă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Șurianu s-a dezlănțuit, iar Coltor și Vali Drăgan au dus scorul la 1-4. Pe final Pianu a primit 11 metri, faza contestată de oaspeți, iar Ionuț Bărculeț a stabilit scorul final 2-4.

Oaspeții au dedicat succesul antrenorului Mihai Manea, tehnician care astăzi împlinește 35 de ani.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Dupa parerea mea atacantul celor de la Surianu Sebes a cautat contactul, pe cand portarul de le ASC Pianu a cautat sa se fereasca.Din reluarile de pe rezumat asta se vede.A doau aproblema, daca a fost fault, atacantul a fost faultat dupa ce a lovit mingea, si chiar daca nu era faultat, atacantul nu mai ajungea mingea sa o bage in poarta pntru ca fundasul deja a ajuns la minge.Nu critic arbitrajul pentru ca totul se intampla in viteza.

  2. Deci marele arbitru a comis 2 greseli fatale! Pe aia de la golul 2 al Sebesului nu ai vazut-o? Cum zic italienii, non c’e due senza tre! Cum ramane cu scosul echipei de pe teren?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.