Sportul Petresti-Decebal Cricau29Sportul Petrești, liderul Seriei a 3-a din Liga a 5-a a pirns un elan fantastic după ce a câștigat derby-ul pormovării în Liga a 4-a în etapa trecută cu Hidromecanica Șugag, iar duminică Petrșetiu a trecut categoric de Decabl Cricău cu 9-0.

Petreștiul a deschis scorul rapid, în minutul 5 prin Andreiu, care a scăpat de marcajul fundașilor adverși și l-a executat pe portarul Cricăului. Avea să fie 2-0 în minutul 23 când Suci și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Scorul pauzei a fost stabilit de Sava în minutul 29.
S-a făcut 4-0 după golul marcat de Ilinca în minutul 61 cu un șut de la marginea careului. Nou intratul Ștefan a dus scorul la 5-0 după o bâlbâială în defensiva adversă. Antrenorul Petreștiului Costel Avram a făcut 6-0 cu un șut de la marginea careului. Tabela a ajuns la 7-0 după ce Sorin Gheorghe a marcat cu capul în urma unui corner. Ștefan a reușit dubla în minutul 80. Golegheterul Petreștiului, Sava a închis tabela la 9-0, iar Petreștiul își continuă marșul triumfal spre Liga a 4-a.

Vă prezentăm rezumatul video al partidei de la Petrești:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.