Sportul Petresti-Hidromecanica Sugag89Peste 1000 de spectatori au luat parte la derby-ul dintre Sportul Petrești și Hidromecanica Șugag, aducând aminte de vremurile în care Hârtia Petrești evolua în Divizia C. Finanțată de Mihai Hauptkorn, Sportul Petrești s-a dovedit a fi mai matură și a tranșat derby-ul promovării în favoarea ei, grație golului marcat de Sava în prima repriză. 
Hidro Șugag a început bine meciul, însă șutul lui Neag nu a nimerit cadrul porții lui Bucin. În minutul 4, Horațiu Marian a trimis cu capul însă Morariu a avut o intervenție de zile mari. Vulcanul de la Petrești a erupt în minutul 7 când Sportul a primit o lovitură de la 11 metri, însă experimentatul jucător Horațiu Marian a trimis pe lângă poarta lui Morariu, iar șugăjenii începeau să viseze din nou.
Avea să fie minnutul 13 când Stoica își încearcă șutul de la distanță, dar mingea trece pe lângă. Morariu are din nou o intervenție uluitoare la șutul lui Răzvan Bucin din lovitură liberă, însă Hidro nu pierdea teren vizibil.
 
În minutul 25, Goangă trage din lovitură liberă direct în brațele lui Bucin.În minutul 28, Sportul Petrești deschide scorul, Sava introduce mingea în poartă în urma unei lovituri libere de pe dreapta, iar tribunele au explodat
 
În minutul 35 Șugagul dă semne de revenire prin Stoica a cărui șut este respins de goalkeeper-ul gazdelor. Câteva minute mai târziu Sava trage din lovitură liberă, dar Morariu este atent și reține.
 
După pauză Hidromecanica Șugag a părut mai motivată, iar prima ocazie s-a consemnat la poarta gazdelor, însă șutul lui Domșa este respins în corner de Bucin, goalkeeper aflat în zi mare. 
 
În minutul 55 oaspeții încep să viseze. Domșa este faultat în careu însă Neag execută modest penalty-ul și îl evidențiază din nou pe  Bucin.
În minutul 71, Răzvan Bucin a tras de la distanță, dar Morariu a reținut fără probleme. 
 
În urma acestui succes Sportul Petrești se distanțează la șase puncte de Hidromecanica Șugag și devine astfel favorită la promovarea în Liga a IV-a. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.