Viitorul Rahau-Hidromecanica Sugag91În ultima etapă din Liga a 5-a, Seria a 3-a, partida dintre Viitorul Răhău și Hidromecanica Șugag s-a jucat mai devreme cu o săptămână, având în vedere că echipa de pe Valea Frumoasei, Șugagul va susține duminică, la Ocna Mureș, Finala Cupei României. Hidromecanica a controlat și dominat meciul de la Răhău și s-a impus cu 3-0 (0-0) prin golurile marcate de A. Neag și Cristurean – dublă, iar echipa pregătită acum de Radu Andone a terminat sezonul pe poziția secundă în S3, după Sportul Petrești.

Meciul de la Răhău a fost unul liniștit și plin de fair-play. Șugagul a ratat șansa deschiderii scorului în min. 9, când Trăscăian a ratat o lovitură de la 11 metri. Scorul alb s-a păstrat până după pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După reluarea jocului, Șugagul a ratat două ocazii mari, însă scorul a fost deschis de Neag, acesta reluând un balon înalt pe spate, surprinzându-l pe Abrudean.

Două minute mai târziu s-a făcut 2-0, când Cristurean a profitat de o greșeală a portarului advers și a împins mingea în poarta goală.

Același Cristurean a marcat din centrarea lui Neluțu Budin, tot după o greșeală a portarului advers, punctând scorul final al partidei.

Hidromecanica Șugag va evolua duminică, de la ora 17.30, pe stadionul Soda Ocna Mureș, în finala Cupei României – faza pe județ, contra echipei Viitorul Sântimbru.

Vă prezentăm un amplu rezumat al duelului dintre Viitorul Răhă și Hidromecanica Șugag.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.