Sportul Petresti-Independenta Cut28Sportul Petrești a pornit cu dreptul în retur și e pe primul loc înainte de derby-ul cu Hidromecanica Șugag, partidă ce va decide în linii mari soarta echipei care va promova.

Petreștiul s-a impus cu 4-0 în deplasare datorită golurilor marcate de Sava (Hat-trick) și Dan. Pe un teren aproape impracticabil elevii lui Avram au reușit să puncteze de patru ori, fără să tureze serios motoarele.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm mai jos rezumatul partidei de la Răhău:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Bravo baieti, sa speram ca duminica vom fi o echipa cu care ne putem mandri, indiferent de rezultat. Noi vom ramine in picioare si vom lupta cu noi insusi si cu toti cei care nu au incredere in noi. Indiferent cat de bogati sau saraci sintem, trebuie sa ne mandrim cu ce avem, case ,familii frumoase, parinti sau copii care se odihnesc pe veci in satul nostru. Parintele Coman a realizat proiectul, cu una dintre cele mai frumoase biserici din judet iar noi va trebui sa aducem oamenii impreuna, la stadionul din Petresti, pe care au jucat multi oameni cu sufletul, chiar daca duceau bani de acasa, plingeau pe teren cind pierdeau si explodau cind castigau. Va asteptam in numar cat mai mare la stadion. Hai Petrestiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.