RMC 24 CM Targu Jiu47RMC 24 Alba Iulia a fost singura reprezentantă a județului Alba care a trecut de faza grupelor la Campionatul Regional de Minifotbal dintre toate cele 4 echipe participante, însă trupa condusă de George Țălnar a avut ghinion la tragerea la sorți, iar în sferturi a dat piept  cu campioana en-titre a României, Juventus Sibiu. Formația din județul vecin s-a impus cu 3-0 și a eliminat RMC-ul din sferturi, iar câștigătoarea întrecerii de la Winners Club Țălnar va participa la Cupa României, competiție care va avea loc la Bistrița în perioada 10-12 iulie. 

După un parcurs bun în grupe, în care a contabilizat o singură înfrângere, scor 3-4 cu ”La Boltă” (AB), RMC 24 Alba Iulia s-a aflat în urna a doua a capilor de serie pentru sferturile Campionatului Regional de Minifotbal, Seria Sud-Vest, care a avut loc la Târgu Jiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Albaiulienii au avut parte de ghinion la tragerea la sorți și au dat peste Juventus Sibiu, campioana en-titre a României la minifotbal, formație care îi are în componență pe jucătorii echipei Euro Șpring, Mircea Popa, Mircea Risti, Tegbo Best, dar și pe fostul unirist, Daniel Tătar.

Juventus Sibiu s-a impus cu 3-0, eliminând RMC-ul din sferturi și câștigând competiția de la Târgu Jiu.

Chiar dacă a ratat calificarea la turneul final, faza la care sezonul trecut RMC 24 Alba Iulia a fost a 3-a pe țară, echipa de minifotbal din Alba Iulia va participa în perioada 10-12 iulie la Cupa României de la Bistrița.

Iată lotul condus de George Țălnar la competiția de la Târgu Jiu: Vlad Ignat (portar), Andrei Trifa, Fabian Himcinschi, Alexandru Popa, Claudiu Oara, Adrian Potopea, Marius Iuoraș, Adrian Roman, Ionuț Grozav, Gheorghe Râșniță, Ionel Cristea, Mihai Manea, Raul Oargă, Sebastian Culda și Andrei Samoilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.