Poli Timisoara-Performanta Ighiu23După o perioadă de tatonare, Performanța Ighiu a ajuns la un acord cu Roberto Bodea, portarul echipei din sezonul trecut, care a preferat să continue sub comanda lui Adorian Himcinschi. ”Beto” a semnat un nou contract, care se întinde tot pe o perioadă de un an de zile, însă cu o clauză de prelungire în cazul în care Ighiul va izbuti promovarea în Liga a 2-a – obiectivul principal al formației din județul Alba. 

Concurență acerbă pe postul de portar la Performanța Ighiu. După transferul lui Călin Tiut de la Metalurgistul Cugir, oficialii divizionarei terțe au reușit să îl convingă pe Roberto Bodea să semneze un nou contract, chiar dacă portarul arădean avea mai multe oferte, inclusiv din Liga a 2-a, dar și de la conjudețeana Metalurgistul Cugir. Bodea a fost tentat să continue de proiectul echipei din sezonul următor, când Ighiul va ataca promovarea în eșalonul secund.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mă bucur că am ajuns la o înțelegere și aștept cu nerăbdare începerea pregătirii. Am ales să continui la Performanța Ighiu, pentru a pune umărul în acest proiect serios. Simt că în sezonul viitor o să am parte de a 3-a promovare din carieră”, a declarat Roberto Bodea.

”Beto” a avut două promovări consecutive cu UTA ”Bătrâna Doamnă” Arad, din Liga a 4-a în Liga a 3-a și din eșalonul terț în Liga a 2-a.

Adorian Himcinschi a precizat că: „eu nu am avut niciun fel de emoții în ceea ce privește noul acord cu Roberto. Noi doi am discutat mult timp, iar pentru mine un acord verbal este egal cu un contract semnat. Mă bucur că va continua alături de noi”.

Roberto Bodea a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din echipa sezonului trecut a Performanței Ighiu, acesta fiind decisiv în multe partide, închizând poarta divizionarei terțe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.