nationalaNaționala României de fotbal și-a aflat astăzi adversarele de la Campionatul European de anul viitor, care va avea loc în Franța. Cu țara gazdă, Elveția și Albania se vor duela tricolorii la Euro 2016. Ceremonia a avut loc la Palais des Congres de la Porte Maillot din Paris. 

România a avut noroc de această dată la tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2016, urmând să întâlnească țara gazdă, Franța – o națională zbuciumată de scandaluri între fotbaliști, susținută din spate de o națiune frământată de atacuri teroriste.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Elveția se află într-un schimb de generații, forma de altă dată naționalei din țara cantoanelor fiind eclipsată de fotbaliștii tineri care se află în prezent la lot.

De partea cealaltă Albania se află la prima experiență la un turneu european de fotbal, motiv care poate reprezenta un plus pentru naționala lui Tata Puiu în meciul direct. De altfel Anghel Iordănescu nu are amintiri prea bune cu albanezii, demisonând în anii 200- de la cârma reprezentativei după un egal cu această selecționată.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.