Pe 8 aprilie 2015, Performanța Ighiu suferea prima înfrângere din retur, scor 1-2 la Cetate Deva. Romică David deschidea scorul la acea vreme, însă golul său nu a ajutat Ighiul să câștige. Doar două goluri a mai punctat golgeterul echipei antrenate de Himcinschi la acea vreme, în 9 etape, fiind criticat pentru forma slabă. La meciul de la Deva, Romică David s-a accidentat la coloană, însă nimeni nu a dat importanță acestui aspect chiar dacă lovitura încasată putea să pună stop carierei atacantului din Munții Apuseni.

Deși a simțit că s-a accidentat la acel meci, Romică David a strâns din dinți și a continuat să lupte pentru echipa sa. A mai punctat doar două goluri, în următoarea întâlnire, dublă cu CSU Craiova, pe ”Cetate”, oprindu-se la 20 de goluri marcate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A urmat o perioadă de secetă, fără gol marcat până la final, în cele 9 etape remase din retur, iar golgeterul Ighiului era arătat cu degetul de întreaga suflare fotbalistică pentru randamentul său slab. Acesta s-a destăinuit și a precizat că forma slabă traversată, a fost cauzată de o accidentare banală, care putea să îi pună ghetele în cui.

„Totul s-a întâmplat după meciul retur de la Deva. M-am accidentat la coloană, dar nu am dat importanță. Am început să nu mă mai simt eu însumi, să nu mai fiu bine, însă nu sunt genul de om care să se exteriorizeze. Am primit un diagnstic foarte urât, după un control efectuat în luna iulie la Cluj, și tot atunci am și început un tratament pe care îl urmez și astăzi. Important este că acum mă simt foarte bine și vreau să revin la forma de odinioară”, a precizat Romică David.

Romică David a depășit acea problemă, chiar dacă în tur a punctat doar 3 goluri pentru Performanța Ighiu. Acesta așteaptă să ia cea mai bună decizie și să se dedice total noii sale formații, având oferte de la conjudețenele din Liga a 3-a, care râvnesc la atacantul rămas liber de la Performanța Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Romica,nu mai iesi cu asemeni prostii!!!,de era asa nu mai jucai tu fotbal,dar ai gasit o cale de a iesi de critici,Dar de ,,SIFON,, ce ne spui,toti colegii ne feream de tine,esti un om de slaba factura,nu ai ce cauta intrun colectiv,caracter slab,jucator excretabil,ai avut noroc cu cei de la Abrud,parca!
    !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.