Performanța Ighiu începe anul 2017 cu probleme. Golgheterul Romică David a reziliat contractul, iar tot mai multe guri din preajma echipei anunță retragerea echipei de Liga a III-a, consilierii locali fiind tot mai nemulțumiți de sumele alocate pentru echipa de fotbal. 

Neplătit de două luni Romică David a ajuns la un acord cu șefii Performanței și a reziliat contractul cu echipa prezidată de Gheorghe Dănilă, gruparea a cărui golgheter a fost sezonul precedent.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Simțeam nevoia pentru o schimbare, la Ighiu num ai e nimic sigur, iar eu vreau o altă provocare. Oferte sunt dar deocamdată nu mă grăbesc”, a declarat Romică David, fostul atacant al Performanței Ighiu.

Trei goluri a marcat Romică David în acest tur, ne mai având evoluțiile din sezonul precedent.

Vasile Ursu nu știa nimic despre plecarea lui David

Contactat telefonic, antrenorul Vasile Ursu a rămas surprins la aflarea veștii că Romică David nu mai continuă la Ighiu.

„Nu comentez nimic deocamdată pentru că nu știu nimic. Până nu văd negru pe alb nu cred nimic. Repet nu pot să comentez nimic, până nu vorbesc cu conducătorii clubului. Pot să spun că zilele astea o să mă întâlnesc cu ei”, a declarat Vasile Ursu, antrenorul echipei Peformanța Ighiu. 

Rămâne de văzut dacă Performanța Ighiu va mai continua sau nu în Liga a III-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.