După ce și-a asigurat serviciile lui Bogdan Rodean, Industria Galda de Jos a mai bifat un transfer. Atacantul Romică David (Performanța Ighiu) a ajuns șa un acord cu oficialii formației din Galda de Jos și va juca sub comanda lui Paul Ciucă. 

Atacantul în vârstă de 28 de ani va avea concurență serioasă la Galda de Jos, unde Silviu Mureșan este în creștere mare de formă, iar Andrei Cernea este un titular incontestabil, însă Paul Ciucă este de părere că-l poate pune pe picioare pe Romică David, atacant ce nu a trecunt printr-o perioadă prea bună în prima parte a actualului sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Verbal am am ajuns la un acord, rămâne luni să semnăm actele. Mă bucur că ai ocazia să lucrez cu Paul Ciucă, aveam nevoie de o schimbare în viața mea profesională, totul se datorează antrenorului, pentru că este un om corect. Nu aș fi semnat fără Paul Ciucă, sunt convins că o să mă readucă la forma din sezonul trecut”, a declarat Romică David.

În turul campionatului Romică David a marcat 3 goluri pentru Performanța Ighiu și s-a despărțit de aceștia renunțând la pretențiile financiare pe ultimele două luni.

Alin Câmpean și Ovidiu Oniga puși pe liber

Venirea lui Romică David la Industria Galda de Jos a necesitat un efort financiar, iar oficialii divizionarei terțe au decis să renunțe la serviciile a doi jucători care au evoluat mai puțin în prima parte a sezonului.

Astfel, Alin Câmpean și Ovidiu Oniga nu vor mai face parte din lotul Industriei, iar Cătălin Ivașcu va rămâne în lotul lărgit.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. baaa dar cum v-a ras him de pe harta!:))))))))))))))))

    geniala idee a avut sa schimbe toata echipa!

    cu lotul de anul trecut erau pe primul loc acum!

    mersi him!:))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.