Performanta Ighiu-Metalurgistul Cugir21Situațiile hilare continuă la Cugir. După ce jurnaliștii noștri nu au fost primiți la stadion pentru a-și face meseria, acum, când a avut loc meciul direct dintre Performanța Ighiu și echipa finanțată de Primăria Cugir, ABSport.ro a tratat în mod echidistant disputa dintre cele două combatante, cu mențiunea că am refuzat să scriem denumirea echipei cugirene.

Cu un buget de 10 miliarde, gruparea cugireană pare să fie mai mult preocupată de acțiunile de după meci decât de jocul echipei care ar trebui să lupte la promovare. Abordat după eșecul de la Alba Iulia, antrenorul Călin Moldovan a intenționat să vorbească cu reporterii absport.ro, însă după ce s-a întors de la vestiare, acesta a spus că doar domnii Bogdan Petric și Ciprian Pahone pot oferi declarații.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acest lucru este unul rușinos și rar întâlnit în fotbalul profesionist. Nu este posibil ca un antrenor să nu fie lăsat să discute cu presa, asta chiar dacă oficialii echipei au anumite probleme cu trustul respectiv. Cert este că decizia conducerii cugirene este una cu tentă clară spre a nu-l lăsa pe Călin Moldovan să vorbească cu jurnaliștii Absport.ro, ținând cont de faptul că tehnicinaul „roș-albaștrilor” a oferit declarații pentru un alt ziar local.

Cert este că Performanța Ighiu, o echipă cu majoritatea jucătorilor angajați, a învins Cugirul, iar dacă mai punem la socoteală și faptul că bugetul formației de la „Poalele Drăganei” este de trei ori mai mare decât al Performanței atunci cred că finanțatorii acestei echipe ar trebui să-și ridice serioase semne de întrebare. Cum se poate ca Industria Galda și Performanța Ighiu să fie mai bine clasate decât Cugirul ținând cont de faptul că bugetul celor două formații nu egalează suma pe care Primăria Cugir o alocă formației condusă de Ciprian Pahone?

Totodată este regretabil faptul că antrenorul Călin Moldovan nu este lăsat să-și exercite funcția de antrenor în deplinătatea ei. Participarea la conferințele de presă sau la interviurile de după meciuri fiind una din atribuțiile antrenorilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.