Unirea Alba Iulia-Muresul Vintu de Jos102Trăim într-o lume plină de suspiciuni și de meciuri care trezesc suspiciuni și nu datorită blaturilor făcute pentru a salva o echipă de la retrogradare sau pentru a o ajuta pe alta să promoveze. Nu, vorbesc despre meciurile aranjate pentru casele de pariuri.

Mai nou, aceste „mașini de pariat” și-au introdus în ofertă și meciurile de la juniorii republicani (Under 19), cel puțin atât am sesizat momentan, de la U-17 încă nu am văzut nimic. Recent, meciul dintre Drobeta Turnu Severin și FC Hunedoara a fost pus în oferta pariorilor.  Din păcate în acest mod, nu doar că se va pune o presiune suplimentară ci se vor trezi și multe suspiciuni, unele fondate, altele nefondate la meciurile de gen 1 pauză (conduce echipa gazdă la pauză), 2 final (câștigă oaspeții la final), răsturnări de situație care nu sunt rare la nici un nivel al fotbalului, însă acum, un meci care va fi plasat pe peretele unei case de pariuri sau pe site-urile de acest gen vor reuși să pună o presiune suplimentară și poate chiar să trezească un interes și din partea participanților să joace pe victoria echipei lor sau pe eșecul acesteia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Surianu Sebes - ASC Pianu2Doru Oancea: „La nivel de juniori nu e normal”

Antrenorul echipei LPS Sebeș a aflat de la jurnaliștii www.absport.ro, că au început să fie și meciurile de la under 19 puse pe aceste site-uri, lucru care l-a deranjat vizibil pe tehnicianul LPS-ului. Nu e bine! Dacă erau la fazele superioare, nu mi se pare normal! La nivel de copii nu e normal”, a punctat Doru Oancea, antrenor LPS Sebeș și Șurianu Sebeș.

La polul opus, Mihai Dăscălescu, președintele-antrenor al Unirii Alba Iulia nu vede nici el cu ochi buni introducerea acestor puști la casele de pariuri. „Parerea mea e ca e un lucru negativ, nu e normal. acum daca sunt și youth champions league și alte meciuri, nu e normal sa se parieze la copii . Cred că asta ar fi o presiune suplimentară  cu care eu nu sunt de acord”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte și antrenor al Unirii Alba Iulia.

pariuri 2Nu doar meciurile din România au fost adăugate

Poate pentru mulți oameni sau pariori acest lucru nu este o noutate, având în vedere faptul că și meciuri din alte țări sunt introduse în oferta jocurilor de noroc.

Din păcate în urmă cu peste 10 ani, când o echipă era condusă și întorcea rezultatul pe final sau după pauză era considerată o adevărată luptă, o tresărire de orgoliu. Acum, orice parior sau om de sport se întreabă la o astfel de răstunare de situație, dacă a fost sau nu ceva la pariuri.

Vă prezentăm mai jos câteva meciuri din istoria Unirii Alba Iulia, cu răsturnări de situație fabuloase, fără ca cineva să acuze jocuri de culise.

Unirea Alba Iulia – FC Bihor Oradea 0-3, 4-3 la final

Unirea Alba Iulia – Ceahlăul Piatra Neamț 0-2, 3-2 la final

Rapid București – Unirea Alba Iulia 0-2, 2-2 la final

Unirea Alba Iulia – Oțelul Galați  0-1, 2-1 final

Unirea Alba Iulia – Poli Timișoara 0-1, 2-1 final

Unirea Alba Iulia – Poli Iași 0-1, 2-1

Sunt doar câteva exemple de meciuri care nu au fost și nici nu au de ce să fie bănuite de cineva.

Cine știe poate pe viitor vom regăsi și meciurile din Liga a IV-a sau chiar a V-a, în oferta acestora, cine știe, dar momentan, eu personal sunt dezgustat de faptul că aceste meciuri au intrat în atenția agențiilor de pariuri, nu pentru ca ele ar face ceva, ci pentru că vor fi alții tentați să parieze…

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.