Sedinta Liga a 4 a44Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba, întrunit în ședință vineri, a propus ca noul sezon al Ligii a 4-a să debuteze în weekendul de 27 și 28 august, propunere care va fi votată în următoarea Adunare Generală a AJF Alba. Tot ca o propunere, Supercupa Județului Alba ar urma să se dispute pe 20 august, Viitorul Sântimbru, câștigătoarea Cupei României – faza pe județ contra Mureșului Vințu de Jos, câștigătoarea Ligii a 4-a urmând să se lupte pentru trofeu pe stadionul din Zlanta sau pe Cetate. În funcție de numărul echipelor înscrise în Liga a 5-a va fi stabilit și programul Cupei României, respectiv țintarul campionatului ultimului eșalon.

În Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba a fost propusă ca dată de începere a noului sezon al Ligii a 4-a, weekend-ul 27-28 august. Această dată va fi votată în Adunarea Generală a AJF Alba, care va avea loc, cel mai probabil, luna viitoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-a mai propus disputarea Supercupei Județului Alba pe 20 august, fiind înaintate ca propuneri de locții stadionul din Zlatna și Cetate din Alba Iulia. Decizia finală va fi luată în următoarea perioadă.

În funcție de numărul înscriselor în Liga a 5-a se va face programul primului tur al Cupei României, respectiv țintarul următorului sezon.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.