juniori b2Doar 4 echipe s-au înscris în Campionatul Juniorilor B1, iar săptămâna trecută și marți s-au disputat rimele jocuri din această competiție. CSȘ Blaj a trecut en-fanfare de Crăciunelu de Jos cu 7-0, iar Rival Alba Iulia s-a impus în fața Fortunei Lunca Mureșului cu 4-1.

Dacă anul trecut, la implementarea competiției dedicată juniorilor B1 au participat mai multe formații, în acest sezon doar 4 au dorit să ia parte în acest campionat. CSȘ Blaj este campioana din sezonul trecut și nu are formație de seniori, Rival Alba Iulia are numai grupe de copii și juniori, iar Fortuna Lunca Mureșului și Crăciunelu de Jos au echipe care evolueaă în Liga a 5-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima etapă din campionatul Juniorilor B1, CSȘ Blaj nu a avut nicio emoție în fața Crăciunelului de Jos și s-a impus categoric cu 7-0. În celălalt meci, Rival Alba Iulia a trecut de Fortuna Lunca Mureșului cu 4-1 la capătul unui joc disputat.

Următorul meci progreamează duelul dintre Crăciunelu de Jos și Fortuna Lunca Mureșului, acesta urmând să se dispute vineri, de la ora 17.00.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.