FC Unirea Alba Iulia şi Industria Galda se vor confrunta în turul al IV-lea al fazei naţionale a Cupei României la fotbal, aşa cum anticipam imediat după ce cele două echipe au câştigat meciurile din turul al III-lea, cu Sănătatea Cluj, respectiv Metalurgistul Cugir. 

Derby-ul judeţean din Cupa României se va disputa marţi 11 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul “Cetate” din Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FC Unirea Alba Iulia şi Industria Galda s-au întâlnit şi în precedenta ediţie a Cupei României, în faza a III-a, meciul, disputat de asemenea pe stadionul “Cetate”, fiind câştigat de găldeni cu 4-2 după lovituri de departajare. Asta după ce la finalul primelor 90 de minute şi al reprizelor de prelungiri scorul a fost egal, 1-1.

Faptul că singurele reprezentante ale judeţului Alba în turul al IV-lea al Cupei României se vor afla faţă în faţă asigură Albei fotbalistice prezenţa cu o echipă în “16”-imile de finală, etapă a întrecerii în care intră şi cele 14 formaţii din Liga I.

Ultima echipă din Alba care a ajuns în “16”-imile Cupei României a fost Metalurgistul Cugir în urmă cu doi ani. Pe 25 octombrie 2016, într-o partidă disputată pe “Arena Cugir”, Metalurgistul Cugir a fost învinsă cu 2-0 (0-0) de Poli Iaşi, prin golurile marcate de Cosmin Frăsinescu (52) şi Andrei Cristea (62)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.