Antrenament Muresul Vintu de Jos54Mureșul Vințu de Jos începe să-și așeze lucrurile în ceea ce privește echipa de fotbal. Nou-promovata în Liga a III-a și-a achitat prima de promovare față de jucătorii care au jucat barjaul pentru accederea în eșalonul terț.

Fotbaliștii lui Fane Fogoroși au încasat între 300 și 2400 de lei în funcție de „valoare și de timpul jucat la baraj”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Numele grele au încasat 2400 de lei în vreme ce fotbaliștii care nu au prins lotul sau au jucat mai puțin au primit între 300-500 de lei.

Surse apropiate clubului vințan susțin că banii ar fi aduși de către viceprimarul Petru Ioan Barbu, acesta insistând în ședința de consiliu din zilele trecute că „a luat taurul de coarne”, implicându-se serios la echipa de fotbal.

Jucătorii au încasat primele, nu au fost puși să semneze angajamente noi

Conducerea echipei din Vințu de Jos a făcut și o greșeală în momentul în care a acordat primele de joc pentru dubla cu Mureșul Luduș.

Practic fotbaliștii au încasat primele de promovare, însă conducătorii nu au certitudinea că aceștia vor fi toți prezenți la amicalul de sâmbătă cu Cetate Deva. Unul dintre aceste nume poate fi Iulian Iclănzan, fotbalist așteptat la Șurianu Sebeș, cele două părți ajungând la un acord, însă fără a parafa documentele.

Andreas Buda și portarul Alexandru Man ultimele noutăți din lotul lui Fogoroși

Situația financiară precară a clubului din Vințu de Jos îi determină pe oficialii clubului să apeleze la fotbaliștii din localitate. Portarul Alexandru Man și Andreas Buda (Performanța Ighiu) s-au prezentat la antrenamentele lui Fogoroși, asta chiar dacă acesta din urmă are ofertă și din partea echipei FC Hunedoara.

Nu este exlus ca Ionuț Bratima și Răzvan Dulap să plece „la pachet” la o altă divizionară terță, cel mai probabil FC Zalău insistă pentru achiziționarea celor doi.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.