dsc_9988Veștile bune nu se opresc la adresa echipei Metalurgistul Cugir. Elevii antrenați de Călin Moldovan sunt neînvinși de trei meciuri, iar acum a mai sosit o veste bună pe adresa clubului din cugirean.

Elevii lui Moldovan ar fi trbeuit să întâlnească în Cupa României defuncta FCM Baia Mare, echipă desființată, iar cugirenii s-au calificat fără joc în șaisprezecimile cupei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E clar că sorții sunt de partea noastră. Nu ascundem faptul că pentru noi prioritar era campionatul, nu neapărat pentru obiectivele mărețe din campionat ci pentru faptul că suntem o echipă nou formată. Sperăm ca în momentul în care vom și juca în cupă să facem destul de bine”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul echipei Metalurgistul Cugir.

Cugirul poate primi vizita unei prim-divizionare, chiar pe Arena Cugir, asta dacă programul televiziunilor nu vor schimba locația de desfășurare a partidei.

„Poate fi o sărbătoare pentru noi, pentru suporteri, pentru toată lumea. E un lucru bun, mai ales că probabil vom juca acasă, iar atunci investițiile făcute la Cugir în infrastructură merită să fie văzute, să facem o propagandă bună orașului”, a mai punctat Moldovan.

În urma acestei calificări, Metalurgistul Cugir a acces în șaisprezecimile Cupei României și ar putea întâlni o echipă din Liga 1 în faza următoare a competiției.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.