Galda - Recea403În cea de a 6-a etapă a Ligii a 3-a, Seria a 5-a, Industria Galda de Jos va întâlni pe teren propriu ”lanterna roșie” a campionatului, Luceafărul Bălan, formație care nu a adunat niciun punct în actualul sezon. Deși partida se anunță a fi la discreția gazdelor, meciul va fi cu siguranță unul dificil pentru Paul Ciucă și elevii săi, căruia îi lipsesc din efectic câteva piese importante.

Luceafărul Bălan este o nou promovată în Liga a 3-a după ce a trecut la barajul din vară de satelitul Olimpiei Satu Mare, cu 5-2 la general. Formația din județul Sălaj nu a reușit să adune niciun punct în actualul sezon, însă a avut câteva prestații reușite. Echipa este antrenată de Marius Pașca și evoluează în echipament galben-negru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La ultimul joc, cel pierdut pe teren porpiu, 2-3 cu CS Oșorhei, Pașca a foslosit următoarea echipă:  1. Marius Groza – 3. Răzvan Criste, 16. Marius Rus, 5. Flaviu Bărnuţiu, 19. Gabriel Ţiriac – 18. Maior Istvan, 15, Bogdan Ceaca, 20. Alex Turcu, 14. Nagy Ciprian – 10. Mihai Bode (cpt.) şi 7. Marius Haiduc. Rezerve: 12. Marcel Petcu – 6. Gabriel Buda, 9. Andrei Teglaş, 11. Mihai Molnar, 17. Raul Brânduşe, 18. Flaviu Porumb şi 19. Darius Colciar.

Alex Turcu, unul dintre fotbaliștii echipei din Sălaj a declarat pentru sportulsălăjean.ro că la meciul de sâmbătâ, el și colegii săi vor da totul pe teren pentru a pune mâna pe toate cele 3 puncte.“Sunt sigur că dacă începem din primul minut să jucăm cu încredere, putem câştiga partida de sâmbătă. Suntem foarte uniţi pe teren, ne înţelegem din ce în ce mai bine şi avem o echipă cu majoritatea jucătorilor tehnici. La Galda, cu mai multă atenţie pe faza defensivă, vom câştiga!”, a declarat Alex Turcu pentru sportulsălăjean.ro 

”Cobori în jos, Luceafăr blând”

Industria Galda de Jos vine după un 0-3 suferit în fața liderului seriei, Luceafărul Oradea. Echipa antrenată de Paul Ciucă va avea a doua confruntare consecutivă, contra altui ”Luceafăr” al fotbalului românesc. Dacă în etapa trecută, bihorenii s-au dovedit a fi o stea intangibilă pentru găldeni, de această dată, antrenorul formației din Alba a precizat că are în gând doar cele 3 puncte.

”Jucăm acasă contra ultimei clasate Luceafărul Bălan. Venim după o înfrângere, însă vom da totul pe teren pentru a câștiga această partidă. Meciurile de pe teren propriu sunt foarte importante pentru noi, deoarece ne dorim să îi facem fericiți pe suporterii, care vin să ne susțină în număr mare la fiecare partidă. Va fi totuși o partidă dificilă pentru că îmi lipsesc câțiva jucători împortanți, însă, repet, vom face totul pentru a pune mâna pe toate cele 3 puncte”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.
Pentru meciul cu Luceafărul Bălan, Ciucă nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Cernea (suspendat), Man, Goguța și Marcu (accidentați, cu șanse ca ultimul să fie recuperat).
Industria Galda de Jos a adunat 9 puncte în cele 5 etape din actualul sezon, iar a ultima partidă, cea de la Oradea, Paul Ciucă i-a folosit pe: 12. Ștef – 9. Fl. Baghiu, 21. G. Olar, 6. N. Oprița, 31. R. Frențiu, 89. P. Medrea, 7. D. Lupșan, 33. Căt. Ivașcu, 10. Cr. Bodea, 5. Cr. Kilin, 15. Cl. Haiduc. Rezerve: 1. Boldi, 32. Ad. Nicoară, 17. R. Lungu, 20. R. Cioară, 18. I. Boancă, 4. D. Iancu, 14. Olălău.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.