Metalurgistul Cugir-Millenium Giarmata45După o lungă perioadă de pregătire, cea mai bine clasată reprezentantă a județului Alba în fotbalul terț, Metalurgistul Cugir își reia oficial activitatea. Sub Drăgana va poposi sâmbătă, cu începere de la ora 15.00 puternica formație Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, însă cugirenii își doresc un debut cu dreptul pentru a rămâne în plasa liderului Poli Timișoara.

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic era văzută la începutul acestui ezon drept una dintre candidatele la promovarea în eșalonul terț, însă Metalurgistul Cugir le-a stricat acestora debutul după un 5-2 reușit în deplasare (goluri Chelaru Dublă, Necșulescu, I. Radu – dublă).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, bănățenii vin sub Drăgana cu gândul de a se răzbuna, însă Metalurgistul Cugir rămâne una dintre cele mai bune formații din Seria a 4-a, care cedează extrem de greu pe teren propriu (7 victorii și un egal).

”Știm despre adversar că este o echipă bună, puternică și era prezentată cu pretenții la promovare în debutul acestui sezon. Noi am avut o pregătire de iarnă bună și dorim să punem în aplicare ceea ce am lucrat. Niciun meci nu va fi ușor, o simplă formalitate. Tracul debutului va face partida mai dificilă, dar sperăm să câștigăm”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul echipei Metalurgistul Cugir.

Formația de sub Drăgana este a 2-a din clasamentul Seriei a 4-a, având 3 puncte în minus față de liderul Poli Timișoara. Becicherecu Mic a adunat 24 de puncte, cu 7 mai puțin decât cugirenii și poposesc în județul Alba pe poziția a 5-a în clasament.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.