Ighiu - Sebis112Performanța Ighiu va evolua sâmbătă, în cea de a 5-a etapă a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, tot în depalsare, contra formației CS Ineu. Deși au avut un start ratat în acest sezon, cu un singur punct acumulat, arădenii sunt o formație puternică, în special pe teren propriu, aspect punctat și de Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

După 1-1 la Motru, plus un penalty ratat prin Silviu Turuș în repriza secundă, Performanța Ighiu se va deplasa sâmbătă, pe terenul echipei CS Ineu. Partida nu va fi una ușoară pentru fotbaliștii din Alba, însă Himcinschi a precizat faptul că echipa sa va aborda meciul la victorie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne așteaptă o nouă deplasare grea. Echipa din Ineu este una puternică, deși acest lucru nu este reflectat în clasament. Realitatea este alta, deși ei au un singur punct, nu asta le este valoarea. Cu toate acestea, nimic nu ne împiedică să obținem un rezultat bun la finalul jocului din Arad. Noi abordăm fiecare meci la victorie, însă trebuie să recunosc faptul că mă mulțumește și un punct din această deplasare dificilă”, a declarat Adorian Himcinschi. 

Atmosferă bună, salarii plătite la zi

Deși în ultimele două etape Performanța Ighiu a obținut un singur punct, jucătorii și-au încasat salariile și primele, iar atmosfera din cadrul lotului este una bună.

”Pot să spun că băieții au avut evoluții constant bune, cu excepția jocului de acasă, contra Sebișului. Creștem la fiecare etapă, încet, încet îi integrăm și pe nou veniți și așteptăm evoluții mai bune. Au fost unele lacune în jocul nostru, deoarece au venit jucători mai târziu, și majoritatea dintre aceștia nu au avut o pregătire fizică bună. O să avem și o primă pentru meciul din Arad”, a mai adăugat Adorian Himcinschi.

Pentru partida contra celor de la Ineu, tehnicianul formației din Alba are întreg lotul valid, cu excepția lui Romică David, care încă mai are dureri intercostale după partida de la Hunedoara, însă Himcinschi speră să poată conta pe golgheterul său și la meciul de la Arad.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.