Performanta Ighiu - Minerul Motru65Performanța Ighiu întâlnește sâmbătă CS Ineu, formație ce s-a întărit considerabil în pauza competițională. 

Formația lui Himcinschi este favorită în disputa de sâmbătă, însă chiar și așa tehnicianul gazdelor este convins că CS Ineu va încerca să se agațe de orice șansă ivită.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Părerea mea e că în momentul acesta partea a doua a campionatului nu mai sunt meciuri ușoare. Fiecare meci e foarte important, nu există adversari facili, toată lumea vine și își joacă șansele cu ardoare. Ineul față de turul campionatului e o echipă mult schimbată în bine, au transferat masiv, au inclusiv jucători olandezi și nu ne așteaptă un joc ușor”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul echipei Performanța Ighiu.

În meciul de sâmbătă Himcinschi va putea conta și pe aportul lui Szabolcs Szekely, jucător ce nu a fost folosit în etapa precedentă cu Minerul Motru din cauza unor probleme musculare.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Mai Cataline,parca e Mafalda acest SZEKELY,te pomenesti ca joaca singur pe teren si ceilalti se uita la el,mai bine statea la UTA,aici nu prea are loc,sant TURUS SI ROMICA,care au dus si realizat ceva la Performanta,impreuna cu ceilalti coechipieri,poate te sponsorizeaza sai faci publicitate,sa auzim de bine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.