IMG_0127Sâmbătă de la ora 17:00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, Performanța Ighiu și Național Sebiș. Cu patru puncte obținute din două runde, echipa lui Adorian Himcinschi vrea să-și continue debutul bun de sezon și să rămână neînvinsă și după jocul de sâmbătă. 

Chiar dacă este debutantă în Liga a III-a, Performanța Ighiu a fost la doar un pas să-și treacă în cont numărul maxim de puncte din primele două runde, însă neșansa a făcut ca echipa din Ighiu să fie egalată cu Pandurii II Târgu Jiu pe finalul meciului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne așteaptă un joc dificil, cu o echipă care ani la rând s-a bătut pentru supremație în seria asta. E o echipă susținută din toate punctele de vedere cu un lot de jucători buni. Toate acestea nu ne împiedică însă să avem o abordare pozitivă și să demonstrăm că punctele câștigate la Hunedoara nu au fost întâmplatoare”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal Performanța Ighiu.

În jocul de sâmbătă Himcinschi nu știe daca va putea conta pe serviciile lui Romică David, acesta fiind incert, în vreme ce Bogdan Bărculeț este suspendat.

Echipa probabilă: Bodea – Buda, Ov. Turuș, Potopea, G. Toma – F. Morar, Oniche, Rodean, Bălaș, S. Turuș și R. David.

Partida dintre cele două combatante va avea loc sâmbătă de la ora 17:00 pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.