Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu58După ce Performanța Ighiu l-a transferat pe Călin Tiut, portar care în returul sezonului trecut a evoluat pentru Metalurgistul Cugir, acum, formația de sub Drăgana încearcă o mutare de efect. Oficialii Metalurgistului l-au contactat pe Roberto Bodea, portarul Perfomanței Ighiu în sezonul trecut, iar acesta a recunoscut că poartă discuții cu echipa din Alba, chiar dacă își dorea continuitate la Ighiu. Roberto Bodea se antrenează de la 1 iulie cu UTA Arad, însă momentan nu a luat nicio decizie în ceea ce privește următoarea sa destinație.

Performanța Ighiu a avut o campanie de transferuri inedită, reușind să aducă până în prezent 8 jucători. Printre aceștia se află și Călin Tiut, portarul care a îmbrăcat tricoul Metalurgistului Cugir în sezonul trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceeași mutare o încearcă și Metalurgistul Cugir, purtând discuții cu Roberto Bodea, fostul goalkeeper al Ighiului în sezonul trecut, unul dintre cei mai buni fotbaliști de sub comanda lui Adorian Himicnschi.

Roberto Bodea a apărat în toate meciurile sezonului trecut, având evoluții foarte bune pentru Ighiu, iar acesta pare decis să nu se mai întoarcă la clubul din Alba, după ce a așteptat mai mult timp primirea contractului. ”Beto” se pregătește de la 1 iulie, cu echipa care l-a aruncat în fotbalul mare – UTA Arad, urmând ca în perioada următoare să aleagă cea mai bună ofertă pentru pasul viitor în cariera sa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.