248451_149488128454277_1526458_nDebut cu stângul pentru noul proiect al SCM Unirea. După ce în urmă cu aproximativ două luni, Dan Opruța câștiga concursul pentru ocuparea postului de director al clubului sportiv municipal (SCM) și noua entitate sportivă părea că intră pe făgaș normal, lucrurile par să nu fie chiar așa.

Directorul SCM Unirea Alba Iulia, Dan Opruța, a candidat pentru funcția de primar în comuna Meteș, iar experiența și calitățile sale i-au convins pe localnicii din Meteș să-l voteze, astfel că SCM Unirea va rămâne fără director sportiv, acesta spunând încă din momentu învestirii în funcție că dacă va câștiga Primăria Meteș va renunța la funcția de director.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Opruța (33 de ani) urmează să demisioneze din funcția de director și să preia frâiele comunei Meteș pentru următorii 4 ani. Acesta a mai ocupat postul de director și la DJTS Alba pentru o perioadă îndelungată, oferind tinerilor sprijin serios în anumite proiecte în care DJTS a fost abordată și implicată.

Rămâne de văzut când va avea loc noul concurs pentru ocuparea postului de director și cine va participa pentru această funcție, ținând cont că la ultimul concurs Dan Opruța a fost singurul candidat.

Nu este exclus ca acum să apară pe listă nume ca Marius Anghel (fost director al CS Unirea, fiind o perioadă roditoare a clubului) sau Marius Ceteraș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.