img_1739Județul Alba beneficiază în premieră de o Școală pentru portarii de fotbal! Fostul goalkeeper al Unirii Alba Iulia, Raul Unchiaș a decis să se ocupe de inițierea și pregătirea portarilor. 

Tinerii care au împlinit vârsta de opt ani, până la portarii de la echipele de seniori se pot înscrie la antrenamentele specifice pe care le va conduce Raul Unchiaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Pregătirea unui portar este diferită față de cea a unui jucător de câmp. Cu cât inițiezi mai rapid un portar în aceste taine cu atât poate progresa mai mult. Vedem la ora actuală că foarte multe echipe din eșaloane superioare dorește să evolueze cu junior între buturi. Eu îi așptept la pregătire toți portarii din județul Alba, mai ales că nu toate echipele au antrenor pentru antrenamente specifice”, a declarat Raul Unchiaș.

Pentru început ședințele de pregătire vor avea loc în fiecare zi de luni și miercuri la stadionul „Mureșul” din Drâmbar.  Noul proiect al lui Raul Unchiaș vizează și echipele de seniori care își pot trimite portarii la pregătire.

Printre goalkeeperii pregătiți de Raul Unchiaș se enumeră Vlad Ignat, Cătălin Suciu, Daniel Vlad Lenghel (Rayo Vallecano) și Cătălin Ștef, sunt dar câteva nume din portarii antrenați de Unchiaș.

Pentru mai multe detalii legate de înscrieri și tarife la numărul de telefon 0745/ 367 378 – Raul Unchiaș

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.