santimbru fotbal 1Campioana județului Alba la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – fotbal băieți, Școala Gimnazială ”Ioan de Hunedoara” Sântimbru a participat vineri la etapa zonală, competiție care a adunat la Arad 6 echipe. Formația pregătită de profesorul Gabriel Cotoară a suferit două înfângeri și a părăsit competiția, însă elevii școlii din Sântimbru au trăit o experiență indedită.

La faza zonală de la Arad au participat campioanele județelor Alba, Arad, Caraș Severin, Hunedoara, Mehedinți și Timiș. După o mobilizare generală, Gabriel Cotoară a adunat cei mai buni fotbaliști pe care îi avea in curtea școlii și a plecat spre Arad cu gândul la un parcurs cât mai bun.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primul meci al zilei de vineri, Scoala Gimnazială ”Ioan de Hunedoara” Sântimbru a fost învinsă cu 0-1 de Liceul Pedagocic ”Carmen Sylva” Timișoara cu toate că micii fotbaliști din Alba au controlat partida cap coadă și au primit gol abia în ultimele secvențe ale partidei.

În cel de-al doilea meci, echipa pregătită de mijlocașul Sodei Ocna Mureș a pierdut cu 0-3 întâlnirea cu Școala Gimnazială Nr. 15 Drobeta Turnu Severin.

Experiență inedită pentru copii!

santimbru fotbal 3Echipa școlii din Sântimbru a fost formată în mare parte de copii cu situații nu tocmai bune, micii fotbaliști provenind din familii cu situații materiale precare, însă aceștia dau dovadă de seriozitate și au fost transformați într-un adevărat colectiv de către profesroul Gabriel Cotoară. Acesta le-a pregătit micuților o surpriză și i-a recompensat cu o masă la unul dintre cele mai celebre fast-food-uri din România, unde copiii ajungeau doar cu gândudl, experiența fiind una cu totul inedită pentru cei mici.

Iată și lotul condus de Gabriel Cotoară: 1. Mocoiu Ioan Marcel, 2. Lupșan Mădălin Daniel, Stânea Damian Alin Gabriel, Bodoc Laurențiu, Giurcă Mario Andrei, Maerk Mihai Alexandru, Șimandi Mario Valentin. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.