Au mai rămas 3 zile până la ”derby de Alba” dintre Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia, un meci cu totul și cu totul special! Printre protagoniști se află și Adorian Himcinschi, cel care a  antrenat doi ani și jumătate la Performanța Ighiu, iar acum se întoarce pentru primada dată în calitate de adversar după plecare sa. Deranjat de declarația antrenorului unirist după duelul cu Sebișul, făcută în prefața meciul cu Performanța, Armando Popescu, finanțatorul echipei din Ighiu i-a transmis un mesaj lui Himcinschi, înainte de meciul direct!

Adorian Himcinschi a fost ușor ironic după meciul cu Sebișul, când întrebat despre duelul următor a precizat că:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mă simt fericit pentru că mai văd o echipă pe care am promovat-o și care se descurcă bine. Văd jucători, văd antrenori, văd finanțatori…”, așa a sunat declarația lui Adorian Himcinschi în momentul în care a fost întrebat dacă îl încearcă un sentiment aparte la meciul cu fosta sa echipă.

Declarația antrenorului unirist nu a rămas fără ecou, Armando Popescu, finanțatorul Performanței Ighiu răspunzând tranșant.

„Să se uite în curtea lui prima dată! Vede la Sebiș, vede la Galda, vede la Ighiu, dar el nu are realizări ca spună astfel de lucruri! Să se uite la Manea cum vorbește despre echipele adverse! El nu a făcut nimic la Ighiu! El trebuie să vadă la Ighiu o echipă pe care el a devalizat-o, pe care am preluat-o în moarte clinică, să se uite la ce a făcut cu Keita! Toată lumea îl așteaptă pe Adorian Himcinschi la Ighiu… ”fericită”! Este la un pas să realizeze performanța județului, în cazul depunctării Ighiului, ar ajunge să retrogrdeze două echipe în același sezon! Este cel mai mare conducător dintre antrenori și cel mai mare antrenor dintre conducători! Să spună cât costa Keita la Ighiu, asta să vadă el! Nu finanțatori, jucători și antrenori! Să își vadă lungul nasului și de echipa lui!”, a ”tunat” Armando Popescu, vizibil deranjat de declarația fostului antrenor al Performanței Ighiu.

Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia se întâlnesc în Vinerea Mare, în etapa a 7-a a returului Ligii a 3-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.