Prezentare Surianu Sebes13La Șurianu Sebeș, ciorba reîncălzită pare să fie la modă. După o vară tensionată în care cuplul Mihai Manea și Raul Oargă au fost anunțați că se va renunța la serviciile lor. 

După ce favoritul numărul unu, Mihai Dăscălescu, i-a refuzat pe sebeșeni, aceștia au realizat că au rămas fără prea multe opțiuni în ceea ce privește banca tehnică și s-au gândit să-l recheme pe Mihai Manea, antrenorul ce nu-și îndeplinise obiectivul în returul sezonului trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Noutatea va fi dată de faptul că Manea nu va face cuplu cu Raul Oargă la cârma Șurianului ci cu Doru Oancea (cel mai probabil dorit alături de echipă datorită faptului că acesta are o relație bună cu autoritățile locale), în vreme ce Raul Oargă ar urma să fie omul cu foaia și cu evidența cartonașelor (delegat).

„În principiu așa va fi cu Oancea și cu Manea. Oargă maxim delegat! Eu am nevoie de Mihai Manea. Am întors-o pe toate părțile și nu am altă variantă. Cuplul constructiv și nu vă altă variantă va fi acel cu Mihai Manea și Doru Oancea”, a declarat Daniel Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș.

Favorit să preia Șurianu Sebeș, Mihai Dăscălescu stă în umbră la Unirea Alba Iulia și așteaptă să-și clarifice situația la SCM Unirea Alba Iulia, unde se pare că este dorit în funcția de președinte al secției fotbal, lucru amânat din cauza faptului că SCM Unirea Alba Iulia nu are încă un director, ultimii patru candidați nu au reușit să treacă testele.

„Mihai Dăscălescu a avut un argument foarte solid și eu l-am înțeles. Dar eu trebuie să văd interesul echipei mele, important este să poată. Eu am înțeles că încă nu e anconat la SCM Unirea Alba Iulia, nici nu știu dacă va fi acolo, dar nu ma puteam aștepta”, a concluzionat Daniel Popa.

În acest moment atât Raul Oargă, cât și Mihai Manea se află în concediu, în vreme ce oficialii clubului sunt în discuții avansate pentru a efectua câteva transferuri.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. frumos tare. ”antrenorii” in concediu, iar astia,mai marii in ai fotbalului, transfera pe rupte. dupa ce ii mai puneti? pe post de papusari?am crezut ca totusi omul mai invata din greselile trecutului,dar se pare ca voi sunteti imuni in ale prostiei umane recente.

  2. Bravo Cataline, ai scris frumos, ne-ai umplut de respect. Iti multumesc! Suna-l tu pe Dani Popa si faceti articole ca eu imi vad de echipa. Cu mine oricum nu mai ai vorbitor. Iti doresc success!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.