IMG_9883Cu toate că încă nu s-a reunit, Mureșul Vințu de Jos poate primi o lovitură grea, unul dintre cei mai importanți jucători primind o ofertă din Liga a 2-a. Sebastain Culda a fost chemat la un meci de pregătire al echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formație nou promovată în Liga a 2-a. Culda va pleca astăzi spre Sfântu Gheorghe urmând să se pregătească alături de echipa din Covasna.

Sebastian Culda este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai județului Alba la ora actuală, fiind curtat de mai multe cluburi. Acesta are o șansă importantă prin interesul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formație care a promovat în liga secundă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Născut în 1996, Culda ar putea acoperi un post de junior Under 21 la formația din Covasna, dacă îi va convinge pe oficialii din Sfântu Gheorghe să îl transfere. Sebastian Culda va pleca astăzi, în centrul țării, urmând să joace într-un meci amical pentru Sepsi și să participe la câteva antrenamente.

Nu este exclus ca mijlocașul Vințului să fi fost propus acolo de colegul său, Ovidiu Stoianof, atacantul care a activat la formația din centrul țării înainte de aventura Mureșul Vințu de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.