Unirea - Santimbru87Ionuț Biro a fost unul dintre cei mai buni oameni ai echipei Viitorul Sântimbru în actualul sezon, acesta punctând 16 goluri în toate competițiile, având evoluții constante. Una peste alta, Biro a avut parte de un sezon destul de bun, însă în penultima etapă, joi, în derby-ul cu Șurianu Sebeș, micuțul atacant al Sântimbrului s-a accidentat grav la o căzătură pe care nu a putut-o controla.

Minutul 5 al partidei dintre Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș. Duelul nu mai era unul încrâncenat având în vedere că ambele echipe au ieșit din cursa pentru primul loc, semn că partida a fost una liniștită.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Biro aterizează urât pe piciorul drept și cere asistență medicală. Este înclocuit în scurt timp, iar la câteva minute distanță, glezna fostului unirist s-a umflat foarte tare, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

După investigații, Ionuț Biro a aflat că a suferit o fractură de maleolă și, posibil, ruptură de ligamente, urmând ca luni să fie supus la un examen RMN.

Ionuț Biro a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei conduse de Dan Comșa, acesta punctând 16 goluri în toate competițiile, însă ieșirea de pe scenă la final de sezon nu a fost una frumoasă pentru atacantul din Zlatna.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.