Și Olimpia Aiud susține o întâlnire de gradul 0 pentru binele fotbalului județean. 

Așa reiese dintr-un comunicat de presă al președintelui clubului Olimpia Aiud, Neluțu Demeter, pe care îl redăm în continuare:

“Clubul Sportiv “OLIMPIA” Aiud suștine orice demers spre binele FOTBALULUI. Suntem de acord cu o întâlnire, oricând și oriunde, cu toți factorii implicați în fenomenul fotbalistic din județul nostru, pentru a discuta și a lua decizii în favoarea FOTBALULUI. Un moment 0 este benefic atât vis a vis de arbitraje, observatori, dar și vis a vis de modul de comportament al nostru, al conducătorilor (a se citi în toate cazurile, a nu se generaliza, vorbim doar despre o parte din aceste categorii). Greșeli facem toți, este omenește să greșim, doar că unii… și plătim, alții nu. Vis a vis de meciul de sâmbătă de pe Aiudel, putem afirma că Horațiu Balea a prins o zi mai slabă, prin deciziile sale nemulțumind/dezavantajând pe rând, în anunite momente ale jocului, ambele formații. Ce aș mai putea spune? Deși îi plătesc de la 15 ani (luându-i de la juniori), procesul de selecție al arbitrilor, în funcție de comisiile orășenesti/municipale de arbitri sunt prost facute. Dacă nu joci fotbal măcar 8-10 ani nu ai cum sa arbitrezi. Referitor la președintii de cluburi, trebuie să învățăm să ne respectăm între noi… Asta dacă vrem să primim respect. Referitor la relația noastră (a președintilor) cu AJF Alba la adunările generale sau prin reprezentantul Ligii a IV-a în Biroul Județean trebuie să transmitem AJF Alba că datorită nouă există AJF… Și nu invers, adică cluburile există datorită AJF.
Cu stimă, Neluțu Demeter, președinte Olimpia Aiud!”
UPDATE! Nicolae Linca Cergãu susţine demersul!
“Prin statutul de președinte al clubului AS Nicolae Linca Cergău, activ în liga a IV-a ja udețului nostru susțin în totalitate momentul 0 în care a ajuns sportul rege al județului, fapt datorat deciziilor eronate luate de către arbitrii slab pregătiți care au ajuns să conducă jocurile oficiale într-o manieră jignitoare față de membrii afiliați”, a afirmat Gheorghe Mãrginean.
UPDATE 2! Și CS Navobi Alba Iulia, prin vocea lui Silviu Miron, afirmă că o astfel de întâlnire este necesară.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.