img_6004Metalurgistul Cugir a pierdut un junior pe care antrenorul Călin Moldovan se baza în acest sezon. 

Venit de la Mureșul Vințu de Jos, Tidu Iacșa nu se mai prezintă la antrenamentele conduse de Călin Moldovan susținând că dorește să renunțe la fotbal. Plecarea lui Iacșa îi crează probleme lui Moldovan, deoarece tehnicianul cugirenilor va  avea la dispoziție doar 5 jucători sub vârstă, iar o eventuală accidentare a vreunui junior poate aduce alte complicații pentru antrenorul Metalurgistului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Iacșa a decis să renunțe la fotbal. Asta a fost explicația lui că s-a săturat de fotbal și că renunță la fotbal, mai multe nu știm. Nu este neapărat o pierdere pentru Cugir. În primul rând îmi pare rău de el, dacă era mai matur în gândire probabil putea să realizeze ceva cu calitățile lui. La 18 ani să spui că te-ai săturat de fotbal, mi se pare puțin ciudat. Înseamnă că nu e convins că vrea să facă fotbal. Îmi pare foarte rău pentru el, dar și pentru noi și numeric și valoric”,  a declarat Călin Moldovan, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

În iarna anului 2016, Tidu Iacșa a fost trimis la Farul Constanța, echipă cu care semnase un contract pentru șase luni. Cu o zi înainte de debutul în Liga a II-a, Iacșa și-a anunțat șefii că nu mai continuă și că pleacă la Alba, unde a semnat cu Mureșul Vințu de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.