CSM Lugoj-Performanta Ighiu40Industria Galda de Jos este pe cale să perfecteze două mutări importante în această pauză de iarnă. Cu toate că Paul Ciucă a declarat că este foarte mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, însă un ajutor este binevenit la orice formație. Silviu Mureșan este unul dintre cele mai bune produse ale Unirii Alba Iulia din ultimii, având o experiență destul de bogată în spate, iar Filip Morar provine din aceeași pepinieră, iar micuțul fotbalist a mai bifat echipe precum Honved sau Performanța Ighiu.

Cei doi jucători s-au înțeles cu formația terță care a creat ”Panică la Galda” urmând ca în perioada imediat următoare să parafeze actele și să intre sub comanda tehnicianului Paul Ciucă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Silviu Mureșan a evoluat ultima dată la FCM Baia Mare și a mai trecut pe la Unirea Alba Iulia, Fortuna Brazi sau Metalu Reșița.

”Am un acord de principiu cu Industria Galda de Jos. Mi-am dat cuvântul și sunt mulțumit de ofertă. Am trecut printr-o perioadă delicată și vreau să fiu cât mai aproape de casă. Îmi doresc enorm să revin pe terenul de fotbal”, ne-a declarat Silviu Mureșan.

De partea cealaltă, surse credibile din cadrul clubului găldean ne-au precizat că Filip Morar a acceptat oferta Industriei, urmând ca în scurt timp să își rezolve transferul la divizionara terță din Seria a 5-a. Cu toate că a fost așteptat ca un transfer de răsunet la Performanța Ighiu, Filip Morar nu a rupt gura târgului, iar acesta caută o nouă aventură la care să revină printre cei mai apreciați fotbaliști ai județului Alba.

Antrenorul Paul Ciucă nu a dorit să facă niciun fel de declarații pe seama acestor mutări, însă a precizat că nu are nevoie de foarte multe transferuri pe motiv că sub bagheta sa se află un lot foarte bun.

”Am un lot forte bun și nu dorim să facem prea multe transferuri. Maxim 2-3 jucători vor ajunge la Galda în această iarnă”, a precizat Paul Ciucă.

sursa foto: alba24.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Si care e transferul ala tare?macar unul?!muresan joaca mai mult pe calculator in ultima vreme si filip a fost rezerva de juma de an si a jucat din cand in cand 5 minute

  2. Dane,sterge-te la gura ca esti murdar si apoi respira,calmeaza-te si lasa ciuda fata de Galda si mai apoi vezi-ti de treaba ta.Daca aveai macar 1,70 te luam in serios,dar asa piticule….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.