Cuprirom Abrud-Viitorul Santimbru3Una dintre formațiile de tradiție ale fotbalului județean, Cuprirom Abrud se scaldă în ape tulburi. Cu doar 7 puncte acumulate în tur, doar 12 goluri marcate și 49 primite echipa din Munții Apuseni și-a ascultat deja prohodul, iar purgatoriul este pe cale să devină iad, în timp ce zona moțească se pregătește să arboreze drapelul negru la poarta Apusenilor. Cu toate astea a rămas o fărâmă de speranță…

Cuprirom Abrud a dat fotbalului din Alba mai mulți fotbaliști de seamă, exemplul cel mai actual fiind Romică David, unul dintre cei mai buni marcatori ai Seriei a 4-a din Liga a 3-a. Echipa este condusă de mult timp de Costică Moldovan, un bucureștean ”naturalizat”, care și-a dedicat cariera de antrenor formației din Munții Apuseni. Dacă echipa din orașul Abrud va dispărea, atunci întreg fotbalul din zona Munților Apuseni va sfârși, iar zona nu s-ar mai putea lăuda cu evenimente sportive de seamă, cu excepția Campionatului Munților Apuseni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul echipei Cuprirom Abrud se va decide pe finalul acestei luni, însă Costică Moldovan a precizat pentru Absport.ro că nu va crede acest lucru până nu va vedea totul negru pe alb, existând discuții și în trecut pentru susținere ce s-au finalizat doar prin vorbe.

Potrivit antrenorului lanternei roșii, până în 20 ianuarie va avea loc ședința decisivă, iar soarta clubului moțesc va fi tranșată. Costică Moldovan a lansat și un apel, un strigăt disperat… ”vreau ceva concret și cât mai repede”, altfel fotbalul din zonă va muri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.