IMG_3462Tensiune maximă la Sportul Petrești unde în loc de planuri pentru Liga a IV-a, oficialii echipei petrifălene s-au împărțit în două tabere. Mihai Hauptkorn a decis să-l înlocuiască pe antrenorul Costel Avram, din motive necunoscute încă, în vreme ce Petrică Homorozan refuză să-l treacă în acte pe finanțatorul Mihai Hauptkorn. 

Deși părea că Petrică Homorozan este omul de încredere al finanțatorului Mihai Hauptkorn, omul căruia i se datorează în linii mari promovarea în Liga a IV-a, lucrurile par să nu fie chiar așa roz.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În urma unor discuții purtate între Petrică Homorozan și Mihai Hauptkorn, actualul președinte al echipei Sportul Petrești (Petrică Homorozan) i-a solicitat finanțatorului suma de 7.000 de euro pentru a-i ceda clubul.

Râmâne de văzut ce se va întâmpla cu echipa din Petrești, ținând cont de faptul că în acest moment dacă Petrică Homorozan va păstra clubul, acesta nu ar avea resursele necesare pentru a continua activitatea în Liga a IV-a.

13474228_1150188891700464_1338030966_nMihai Hauptkorn: „Am cheltuit mult peste 15.000 de euro pentru a promova”

Finanțatorul echipei din Petrești se teme tot mai mult pentru soarta echipei și speră ca Sportul Petrești să nu ajungă să se desfințeze precum Hârtia Petrești.

„Am cheltuit mult peste 15.000 de euro pentru a promova, mă bucură enorm de mult că am reușit acest lucru, dar acum ma lupt din răsputeri ca Sportul Petrești să nu ajungă ca Hârtia Petrești”, a declarat Mihai Hauptkorn, finanțatorul echipei Sportul Petrești.

Dacă nu vor reuși să ajungă la un numitor comun, este posibil ca Mihai Hauptkorn să fie cooptat de echipe precum Șurianu Sebeș, Unirea Alba Iulia sau poate alte formații din județ.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

13 COMENTARII

  1. Domnule Suporter ..esti cam subiectiv !
    Dacă acuzi pe cineva sau faci anumite afirmatii trebuie sa te bazezi pe ceva ! Acest site poate sa imi dea numele persoanei care a scris in instanta daca este nevoie. Asa ca linisteste-te ..incearca sa afli adevarul si apoi ne putem vedea chiar fata in fata . Sa imi spui ce te nemultumeste .

  2. Acum am vazut Știrea ma Mir ca nu iti este Rușine dupa un an de plimbat cu masina patronului si de pe motorina lui sa mergi sa mănânci doar la restaurant si mai ai tupeul sa ceri bani mai nesimtitule care esti tu ! Rușine sa iti fie nu stiu cine mai are încredere sa mai facă asigurare la un lacom care fraierește lumea , care Defapt chiar asta trebuie sa facă la serviciul lui si vine si aplica asta si la fotbal !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.