kalanyos 2Unul dintre cei mai apreciați antrenori din sectorul juvenil al județului Alba, descoperitorul lui Nicolae Stanciu, Florin Ilie, Paul Păcurar, Alexandru Giurgiu, Alexandru Man și altor mulți fotbaliști talentați din Alba, împlinește astăzi 41 de ani. Pe lângă urările de bine, ne-am gândit să îi facem și un cadou lui ”Sandu” Kalanyos și am apelat la câțiva fotbaliști pentru a-i transmite mesaje și a dezvolta legătura care s-a creat între ei de-a lungul timpului.

Prin mâna sa au trecut mulți fotbaliști, la Unirea Alba Iulia, Unirea Juniors Alba Iulia, iar acum la CS Zlatna, fiind creditat drept unul dintre ”șlefuitorii” de talente ai județului, alături de Neluțu Popa, Ioan Luca și alți antrenori înzestrați pentru a lucra cu cei mici. Fotbaliștii pe care i-a scos în lumina reflectoarelor nu l-au uitat și i-au transmis mesaje frumoase, urări de bine, și i-au precizat să își continue munca, pe care o etalează cu desăvârșire.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nicolae Stanciu: ”Îi urez să scoată câți mai mulți fotbaliști”

Nicușor Stanciu, decarul Stelei este cel mai bun produs cu care se mândrește Alexandru Kalanyos. Mijlocașul campioanei a avut ieri un amical, câștigat cu 1-0 de echipa sa în care a și marcat, însă a răspuns solicitării de a-l felicita pe primul său antrenor.

”Îi doresc un sincer ”La Multi Ani!” , multă sănătate și putere de munca, să poată lucra cu elevii lui la fel de bine cum a lucrat cu generația mea și cu celelalte. Îi mulțumesc pentru tot ceea m-a învățat, pentru încrederea pe care mi-a arătat-o din prima zi de când m-a văzut la antrenament. Îi mulțumesc frumos pentru tot și îi doresc o zi plăcuta și să reușească să scoată în continuare cât mai mulți fotbaliști pentru Liga 1 și nu numai”, așa arată mesajul fostului unirist, Nicolae Stanciu pentru primul său profesor.

Florin Ilie: ”Merită să antreneze mai sus”

Florin Ilie și-a găsit liniștea în Liga a 2-a la FCM Baia Mare, fundașul fiind unul dintre cei mai apreciați jucători din Maramureș. Acesta a lucrat la juniori cu Alexandru Klalnyos ș ia precizat că îl respectă foarte mult, dorindu-i să ajungă la un nivel mai înalt.

”Îi urez ”La Mulți Ani!”, multă sănătate și putere de muncă. De asemenea, îi doresc și baftă, bineînțeles! Am lucrat cu el aproape tot junioratul, m-a ajutat foarte mult, însă nu numai pe mine. Este un antrenor de perspectivă cu ochi buni și cred că merită să antreneze mai sus”, a declarat Florin Ilie, fundașul echipei FCM Baia Mare.

Paul Păcurar: ”Îi mulțumesc că a avut încredere în mine”

Coleg cu Florin Ilie la FCM Baia Mare, Paul Păcurar a intrat definitiv în inimile maramureșenilor după ce a pus umărul din plin la parcursul excelent al formației și a marcat golul echipei sale din meciul din Cupa României contra Stelei. Acesta i-a mulțumit lui Alexandru Kalanyos că a avut încredere în el atunci când era junior, folosindu-l în multe partide.

”Dânsul știe că noi îl apreciem. Eu, personal, vreau să îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o la juniori, bazându-se de multe ori pe mine la meciuri. De asemenea, îi mulțumesc că nu s-a împotrivit în momentul în care aveam oferta de la Ardealul. Îi urez ”La Mulți Ani!” și multă sănătate”, a precizat Paul Păcurar, mijlocașul echipei FCM Baia Mare.

Alexandru Giurgiu: ”M-a ajutat foarte mult”

Alexandru Giurgiu nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale, ajungând în Liga a 3-a la Performanța Ighiu, formație cu care ocupă treapta a 3-a a podiumului din Seria a 4-a. Fundașul stânga ne-a precizat că Alexandru Kalanyos l-a ajutat foarte mult și are un mare merit în creșterea sa ca fotbalist.

”Cât timp am fost la juniori, m-a ajutat foarte mult, iar pe această cale vreau să îi mulțumesc. Pe lângă tradiționalul ”La Mulți Ani!” îi doresc multă sănătate și să se ocupe de copii la fel de bine în continuare, și să scoată câți mai mulți fotbaliști”, spune Alexandru Giurgiu, fundaș al Performanței Ighiu. 

Alexandru Man: ”A căutat să ne facă oameni, apoi fotbaliști”

Alex Man se află acum la Industria Galda de Jos, formație alături de care a semănat panică în Seria a 5-a din Liga a 3-a, însă și în birourile oficialilor găldeni, după parcursul excelent al trupei lui Ciucă. Man este unul dintre cei mai apreciați jucători la Galda și precizează că a ajuns aici și datorită lui Alexandru Kalanyos.

”Îi urez ”La Mulți Ani” și mult succes! A făcut tot ce a depins de el sa mă antreneze pentru a ajunge fotbalist. A fost pentru noi și un prieten și un părinte și a încercat să ne facă în primul rând oameni și pe urmă fotbaliști. Pe această cale vreau să îi mulțumesc”, a declarat Alexandru Man, stâlpul defensivei Industriei Galda de Jos.

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit Alexandru Kalanyos este fotbalul! La mulți ani!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.