Soda Ocna Mureș este a doua echipă de Liga a III-a din județul Alba, după Industria Galda, care declanșează pregătirile pentru noul sezon competițional. 

Joi seară, la Ocna Mureș, sub comanda antrenorilor Mihai Manea, George Țălnar, Ion Ilie și Petru Clep, a avut loc un antrenament de reacomodare la efort la care au participat 17 jucători: Ţiboc, Decean, Gorba, Vaidasigan, Moise, Borșoi, Gherman, Hidişan, T. Cristea, Șandor, Guţ, Cimpoieșu, P. Man, H. Kiss, S. Șimandi, Marc şi V. Drăgan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ciuda situației din clasament, ultimul loc în seria a patra a eșalonului terț, cu un singur punct, la jumătatea întrecerii, ocnamureșenii își vor juca în continuare șansele de salvare de la retrogradare.

“Ne propunem să întărim lotul cu o serie de jucători de valoare și luptăm până la capăt. Avem în față 15 meciuri, în care vor fi puse în joc multe puncte”, a declarat președintele Ioan Paul, potrivit căruia echipa va efectua în această iarnă și un stagiu de pregătire centralizat, locația urmând să fie stabilită în zilele care vin.

În privința meciurilor-test până acum este certă disputa cu Sticla Arieșul Turda, programată în 9 februarie la Ocna Mureș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.