gicuSala de sport din centrul orașului Ocna Mureș va deveni sâmbătă, locul de întâlnire al fostelor generații de la Soda Ocna Mureș. Evenimentul a fost pus la cale de Sorin Corpodean și Ovidiu Maier, și are în program mai multe episoade interesante. Meciul demonstrativ va începe la ora 15.00, iar după jocul de fotbal, în parcul din oraș, foștii fotbaliști ai Sodei vor trimite spre cer lampioane alb-albastre în semn de prețuire a fostelor glorii, care au plecat dintre semeni.

Iubitorii Sodei Ocna Mureș își vor putea vedea idolii pe teren în meciul demonstrativ ce va avea loc în sala de sport a orașului cu începere de la ora 15.00. La inițiativa lui Sorin Corpodean, fostul mare arbitru FIFA și purtător al tricoului alb-albastru în urmă cu mai mulți ani, toți cei care au răspuns prezent la această chemare vor avea parte de un gest emoționant.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În semn de prețuire și respect pentru cei care au cărat ”crucea” Sodei Ocna Mureș în urmă cu mai multe sezoane, și care au plecat dintre noi, Ovidiu Maier și foștii săi colegi vor înălța spre cer lampioane în culorile clubului salin.

Va fi păstrat un moment de reculegere în memoria fostelor glorii plecate la cele veșnice, precum Gicu Domșa, Ilie Stanciu, Ioachim Rațiu și mulți alții.

Evenimentul se va încheia cu o masă, prilej de socializare între fotbaliștii ”de ieri” ai Sodei Ocna Mureș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.