Olimpia Aiud-CS Ocna Mures52Pe 22 octombrie, pe ”Stadionul Dragostei” din Ocna Mureș, Soda organizează prima ediție a Memorialului Gicu Domșa. Fostului antrenor, cu un talent nativ, care a contribuit din plin la dezvoltarea fotbalului ocnamureșean, dar și județean, îi va fi dedicat acest turneu de fotbal, sport pe care Gicu Domșa l-a îmbrățișat până în ultima clipă. La turneu se pot înscrie atât cluburi de fotbal din Alba, dar și echipe cu jucători neligitimați de la scolile primare din județ, competiția fiind dedicată juniorilor sub 10 ani. 

28 octombire 2015 a reprezentat o zi tristă pentru întrega familie CS Ocna Mureș, dar și pentru întreg fotbalul județean. Unul dintre cei mai mari ”șlefeuitori” de talente ai fotbalului din Alba, Gicu Domșa s-a stins la numai 65 de ani, rămânând în urma sa generații întregi de fotbaliști, cunoscuți și prieteni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La un an distanță de la acest tragic eveniment, Soda Ocna Mureș îi aduce lui Gicu Domșa un omagiu, iar pentru a-i păstra memoria vie, va organiza prima ediție a „Memorialului Gicu Domșa”. Această competiție dedicată copiilor sub 10 ani se dorește a fi un regal fotbalistic, care să cinstească munca dar și imaginea lui Gicu Domșa.

Pot participa toate echipele înscrise în campionatee organizate de AJF Alba, dar și formații mixte sau simple de la șscolile din județ. Înscrierea se face până la data de 18 octombrie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.