Remember Soda Ocna Mures49După ce a reușit să îl convingă în vară și pe Ovidiu Maier să mai îmbrace tricoul CS Ocna Mure, acum, fosta Soda încearcă o nouă repatriere de răsunet. Sorin Corpodean, fostul mare arbitru FIFA al României, precum și fost fotbalist la Soda Ocna Mureș – este pe cale să revină pe teren la cei 51 de ani pe care îi va împlini la finalul lunii martie.

La adunarea din weekend-ul trecut a fostelor glorii ocnamureșene, lui Sorin Corpodean i s-a făcut marcaj strâns din partea lui Ovidiu Maier și Marius Stîncel, antrenorul și președintele CS Ocna Mureș, pentru ca fostul arbitru FIFA să participe la Cupa de Futsal organizată de AJF Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Marius Stîncel și Ovidiu Maier au insitat să particip alături de CS Ocna Mureș la Turneul de Futsal, iar plăcerea de a juca fotbal nu m-a putut ține de o parte. Mă bucur să fiu pe teren aături de ”Vidi” și de ceilalți tineri ai CS Ocna Mureș”, a precizat Sorin Corpodean.

Totuși, Corpodean nu exclude o revenire în fotbalul județean… pe teren mare, însă nu a oferit un răspuns sigur când a fost întrebat despre acest aspect.

”Pe teren mare sigur voi juca în august, la sărbătoarea fotbalului ocnamureșean, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de existență a nocturnei. Până atunci… orice este posibil, doar trebuie să fim bine pregătiți pentru a evolua pe teren mare. Nu este exclus să evoluez în retur pentru CS Ocna Mureș”, a mai adăugat Sorin Corpodean.

Așadar, Turneul de Futsal va fi animat de prezențele pe teren ale lui Ovidiu Maier și Sorin Corpodean din partea CS Ocna Mureș, o formație care va fi printre decanele de vârstă la această competiție, dar și de experiență.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.