kydaDupă o pauză mai lungă, timp în care anotimpul rece și-a intrat în drepturi, copiii de la Centrul Social Dumbrava vor avea parte din nou de mult fotbal și alte acțiuni cuprinse în cadrul asociației KYDA, începând cu 5 martie. Principalul promotor al acestor acțiuni este Sorin Corpodean, care de mai bine de un an și-a îndreptat atenția către acești copii, fiind prezent wekend de weekend la Mănăstirea Dumbrava, unde a cooptat copiii din centru în marea familie a fotbalului.

Imașul de la poalele Mănăstirii Dumbrava va redeveni în scurt timp locul de joacă al copiilor din centrul social, mai exact începând cu 5 martie, când Sorin Corpodean, alături de prietenii săi vor pune din nou la cale proiectele sociale dedicate copiilor beneficiari ai serviciilor sociale de la Dumbrava.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CITEȘTE ȘI: SPECIAL: Daruri pentru copiii de la Mănăstirea Dumbrava oferite de oamenii din fotbal în prag de sărbători! Bucuria acestora… neprețuită!

Familia fotbalului din Alba s-a mărit de aproximativ un an cu peste 100 de copii, cuprinși în cadrul proiectului KYDA (Keep Your Dream Association), suflete, care weekend de weekend au avut parte de diferite acțiuni sportive puse la cale de Sorin Corpodean și prietenii săi, voluntari din cadrul AJF Alba, arbitri, sau oameni de fotbal, printre care și gloria fotbalului ocnamureșean, Ovidiu Maier.

”Copiii de abia așteaptă reluarea activităților noastre comune, mă întreabă săptămânal de ce nu jucăm fotbal, chiar dacă vremea de afară nu e prea prietenoasă acum, așa că pe 5 martie, vom începe un nou sezon din programul de responsabilitate socială: ”FOTBAL pentru SUFLET, FAMILIE prin FOTBAL!”, ne vom reîntâlni la mișcare și bună dispoziție! Sâmbătă de sâmbătă, de la ora 11.00 vom avea parte de alergare, mult fotbal și alte sporturi sau jocuri comune, multă distracție, iar când vremea bună nu ne permite desfășurarea activităților respective în aer liber vom viziona filmulețe și poze captate, vom avea parte de altfel de jocuri, activități și discuții educative. Sper ca vremea bună să țină cu noi, că de distracție nu o să ducem lipsă! Doamne ajută!”, a declarat Sorin Corpodean.

Dacă anul trecut KYDA a bifat un eveniment extins pe stadionul echipei CFR Cluj la care au participat mai mulți foști componenți ai ”Generației de Aur”, în acest an, evenimentul se va repeta, însă de această dată pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia.

Sufletele copiilor de la Dumbraca vor fi din nou pline de bucurie, iar marea familie a fotbalului își va consolida bazele clădite de anul trecut.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.