Souleymane Keita se află în pregătire cu CSM Reșița, jucând pentru echipa din Valea Domanului într-o partidă amicală. ”Cartoful fierbinte” dintre Național Sebiș și Performanța Ighiu va fi din nou coleg cu Fabian Himcinsci și Cristian Poiană, după ce în tur au îmbrăcat împreună tricoul Ighiului. Echipa din Caransebeș s-a întărit serios în vederea luptei pentru promovarea în Liga a 3-a, aflându-se după prima parte la două puncte în spatele liderului Național Sebiș.

Cei de la CSM Reșița sunt foarte atenți cum abordează cazul Keita, Performanța Ighiu riscând să piardă toată agoniseala din tur după ce l-a legitimat incorect pe senegalez. Cu toate astea, viceliderul Seriei a 4-a din Liga a 3-a și-l dorește foarte mult pe fotbalist, care poate contribui la obiectivul echipei – promovarea în Liga a 2-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„„Keita n-a semnat încă, dar sperăm ca zilele acestea să semneze”, a precizat Leo Deoană, citat de Express de Banat.

Souleymane Keita a ajuns la Performanța Ighiu în vara trecută. Acesta va evolua din nou alături de Cristian Poiană și Fabian Himcinschi, după ce au împărțit vestiarul sub comanda lui Adorian Himcinschi și Vasile Ursu.

Interesant este faptul că fotbalistul senegalez este cunsocut în Valea Domanului, acest acontribuin la succesul Performanței Ighiu în utu de campionat, punctând  dublă în victoria echipei sale, scor 4-3.

Una peste alta, Performanța Ighiu așteaptă motivarea deciziei Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor pentru a putea face recurs în cazul ”Keita”, pe ruta Sebiș – Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.