Alexandru Kalanyos este unul dintre antrenorii norocoși ai județului. Acesta l-a
antrenat pentru prima dată pe Nicușor Stanciu, iar acum se poate mândri cu „perla” de 10 milioane de euro șlefuită bine pe maidanul de la Micești. 

Alexandru Kalanyos se poate mândri cu faptul că este unul dintre puținii antrenori din județ care au dat fotbaliști la echipa națională de seniori. Pe listă mai existând și numele lui Neluțu Popa, cel puțin în istoria recentă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Pentru mine Stanciu a fost, este și va fi eternul  copil. Așa mi-a plăcut să-i spun de la început. Copilu, copilul meu de suflet și de atunci toți îi spuneau copilul lui Kalanyos”, povestește Alexandru Kalanyos.

Acesta a mai povestit și cum s-a apucat de antrenorat, un mare merit avându-l și antrenorul „generației de aur” de la juniorii Unirii, Neluțu Popa.

”Am antrenat prima dată în anul 1999 la inițiativa lui Neluțu Popa grupe de copii născuți în anul 1989 până în 1993 era toamna. Da am avut un singur scop să scot un fotbalist care va depăși performanțele lui Cornel Țălnar, idolul meu din copilărie. Iată că Dumnezeu mi-a ascultat dorința prin Nicu Stanciu. Dacă la 13 an a lui Stnaciu am declarat că va ajunge în Liga 1, la 19 am spus că va ajunge numărul 10 de la națională, mă simt binecuvântat ca antrenor”, a mai punctat Kalanyos.

Alexandru Kalanyos a antrenat de-a lungul carierei la Del Dodo Alba Iulia, Unirea Alba Iulia, Unirea Juniors, CS Zlatna, iar acum este antrenorul principal al echipei Viitorul Sântimbru. Pe lista tinerelor talente se mai află Andrie Rosu, Andrei Crăciun, Ovidiu Lazăr iar lista poate fi continuată și de alți puști talentați din ograda tehnicianului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Domnule Craciun Catalin nu vreau sa va acuz de nimic insa mi se pare ciudat ca mai mereu la Juniorii dew Perspectiva puneti multi de la Santimbru? Din cate stiu Santimbru este pe locul 8 in campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.