rapid-cfr-teius-gaz-metan-valea-lunga14Nu numai că Rapid CFR Teiuș era cu un picior în groapă înainte de startul noului sezon al Ligii a 4-a, dar formația prezidată de Nicolae Florea se pregătea să spună cu totul ”ADIO” fotbalului județean. S-au făcut eforturi mari și echipa s-a prezentat la primul joc cu Sportul Petrești, meci pierdut cu 0-2. A fost singura înfrângere în cele 4 etape, deoarece Teiușul a bifat o mutare, care s-a dovedit a fi cea câștigătoare. Georgian Costea l-a convins pe Gheorghe Râșniță să vină să dea o mână de ajutor, iar experiența acestuia și-a spus cuvântul, acesta punctând de 6 ori în 3 etape, aducând 5 puncte prețioase la Teiuș, păstrând o serie de 3 meciuri fără înfrângere. 

Fostul pugilist Gheorghe Râșniță, cunoscut mai bine după porecla ”Bîju” a reușit să scoată Teiușul din corzi și mai mult, a dat un imbold echipei, care joacă tot mai bine de la meci la meci. Gheorghe Râșniță a lovit la primul meci în tricoul Teiușului, în egalul 1-1 la Lunca Mureșului, golul care anunța explozia decarului teiușean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A venit duelul nebun cu Gaz Metan Valea Lungă de pe teren propriu, în care Râșniță a punctat de 3 ori în victoria cu 3-1 contra echipei de pe Târnava Mică.

Un adevărat lider în teren, Gheorghe Râșniță a crescut foarte mult în joc în ultima perioadă, iar postul de atacant se pare că îi priește de minune albaiulianului.

A urmat o deplasare extrem de dificilă pentru teiușeni la Viitorul Spicul Daia Română, dar ”Bîju” a prins o nouă zi de grație ș ia punctat două goluri spectaculoase, ce au mai adus un punct important în ”Gara Mare”.

  • De fapt… Teiușul=Râșniță!

Fără a stârpi din meritele celorlalți echipieri ai Rapidului CFR Teiuș, Gheorghe Râșniță este cel care a smuls steagul alb de predare și a plecat la luptă, alături de o echipă tânără și lipsită de experiență la nivelul fotbalului județean.

A venit un gol, alte trei, plus încă două, și cu 6 reușite în 3 meciuri, Gheorghe Râșniță nu numai că a adus 5 puncte la Teiuș, dar acesta se înscrie în cursa pentru titlul de golgetere, luptându-se cu Claudiu Oara și George Schiau de la Spicul Daia.

Gheorghe Râșniță era recunoscut pentru stilul său dur de pe teren, pentru protestele sale, însă în ultima periodă, și după aventura de la Pianu de Jos, decarul Teiușului arată o maturitate fotbalistică și este dispus să facă tot ce este posibil pentru a păstra numele Rapid CFR Teiuș printre gloriile fotbalistice ale județului.

„Sunt foarte mulțumit de mine în primul rând! Chiar dacă nu avem condiții foarte bune suntem o echipă unită și tragem la aceeași caruță. Am venit cu sufletul la Teiuș și îmi doresc să marchez în continuare. Mi-aș dori să devin golgeterul campionatul și să salvăm echipa. Mă simt foarte bine la Teiuș și sunt mândru de colegii mei”, a declarat Gheorghe Râșniță.

Rapid CFR Teiuș va avea parte sâmbătă, de la ora 16.00 de un meci extrem de dificil, împotriva echipei CIL Blaj, formație care nu a cunoscut gustul înfrângerii până în prezent. Daar întâlnirea se anunță destul de grea și pentru blăjeni, care vor întâlni o echipă ambițioasă și un fotbalist aflat în forma mare – pe Gheorghe Râșniță.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.