Remember Soda Ocna Mures49Revenit în această iarnă la prima dragoste, Sorin Corpodean și-a vizat și legitimația de jucător, iar sâmbătă, în partida cu Olimpia Aiud, fostul mare arbitru FIFA al României a fost introdus în luptă de către antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier. La 51 de ani, Sorin Corpodean a bifat prima prezență în actualul sezon pentru CS Soda Ocna Mureș, prilej cu care s-a consemnat revenirea sa pe gazon după 22 de ani, spre bucuria celor implicați în fenomenul alb-albastru din orașul salin.

La CS Soda Ocna Mureș se potrivește din plin vorba tradițională ”Cine nu are bătrâni… să își cumpere!”, iar după revenirea la prima dragoste a ”Motanului” Ovidiu Maier, consemnată în vara anului trecut, acum a venit rândul altui fotbalist ce a purtat numele Sodei în lumea fotbalului mare să se dedice total pentru echipa din Ocna.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La 51 de ani, Sorin Corpodean a revenit pe gazonul de pe care a ”zburat” în fotbalul mare, plin de emoție, dar cu aceeași poftă de joc și devotament pentru alb-albastru. După 22 de ani, timp în care a fost arbitru, precum și președintele Asociației Județene de Fotbal Alba, Sorin Corpodean a dat jos ghetele din cui și a ”redebutat” pentru echipa din Ocna Mureș în victoria cu 3-0 obținută în fața Olimpiei Aiud.

”Jocul de fotbal e cel mai frumos și cel mai practicat fenomen sportiv din lume. De el se poate bucura oricine… așa că, eu care am trăit toată viața pentru fotbal, am decis să revin pe gazon! Voi juca FOTBAL toată viața mea, atâta timp cât sănătatea îmi va permite să fac acest lucru!”, a declarat Sorin Corpodean.

După aceste gânduri, cu siguranță Sorin Corpodean va mai bifa câteva prezențe în tricoul alb-albastru în actualul sezon. Însă fiecare minut petrecut alături de prieteni pe terenul de fotbal, în gândul președintelui CS Ocna Mureș va răsuna cu siguranță acordurile următoarei melodii…

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.