olimpia-aiud-surianu-sebes9Tur zdrumcinat în Liga a IV-a județul Alba, asta după ce Unirea Alba Iulia și Industria Galda de Jos II au abandonat competiția, iar AJF Alba a fost nevoit să debuteze în noul sezon cu doar 14 echipei. 

Rămasă fără adversar, Șurianu Sebeș a început să facă legea în Liga a IV-a, iar elevii pregătiți de Mihai Manea și Doru Oancea au îndeplinit în sfârșit pofta finanțatorului Armando Popescu, investitorul de la Șurianu Sebeș dorindu-și o defilare încă din sezonul precedent, însă nici atunci formația din „Arini” nu a fost departe de a-și îndeplini obiectivul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În turul de campionat Șurianu a obținut 13 victorii din tot atâtea posibile, asta chiar dacă în anumite momente jocul formației din Sebeș a scârțâit, însă o echipă mare câștigă chiar și atunci când jocul nu merge.

Șurianu mândria județului, Valea Lungă record negativ

Performanța obținută de Șurianu Sebeș cu siguranță este una rar întâlnită indiferent de competiție. Gruparea din ”Arini” iernează la cel puțin 11 puncte de locu secund (ținând cont că urmează o restanță pentru Transalpina Șugag), iar pauza de iarna va trebui să-i pregătească pe sebeșeni pentru eșalonul terț, ceea ce înseamnă că pentru liderul ligii a IV-a vor urma câteva achiziții, precum și câteva strângeri de mână.

De partea cealaltă se află Gaz Metan Valea Lungă, formația de lângă Blaj a marcat doar șapte goluri în acest tur și nu a obținut nici măcar un punct, fiind condamnată la retrogradare, asta în condițiile în care AJF Alba nu dorește să revină la sistemul de 16 echipe.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.