Viitorul Santimbru-Industria Galda de Jos26Fenomenul ”Panică la Galda” continuă la aceeași amploare cu toate că formația lui Paul Ciucă nu a evoluat în weekend-ul precedent. Oaspeții din Harghita, AFC Odorheiu Secuiesc nu au avut vizele medicale bifate, iar oficialii partidei au decis să ofere un 3-0 sec la masa verde pentru găldeni, respectiv toate cele 3 puncte. Acum, formația din Alba a egalat Avântul Reghin în clasament (31 de puncte), dar lupta se anunță mai încinsă ca niciodată după ce același punctaj l-a obținut și Luceafărul Oradea, principala candidată la promovarea în eșalonul secund.

Industria Galda de Jos nu a putut să își prezinte jocul și noile achiziții la meciul de sâmbătă programat pe teren propriu și a primit cele 3 puncte cu un gust amar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Noi aveam nevoie să jucăm. Sunt importante cele 3 puncte, dar era mai bine dacă le-am fi câștigat pe teren. Le mulțumim celor care au venit să ne susțină”, a precizat Paul Ciucă după episodul din weekend.

Acum, Industria Galda de Jos are 31 de puncte acumulate în Seria a 5-a din Liga a 3-a, aflându-se la egalitate cu Avântul Reghin și Luceafărul Oradea, două dintre echipele care au reușit să învingă trupa ”spartanilor” conduși de căpitanul ”Gerula” (n.r., porecla lui Paul Ciucă).

Cu toate astea, Galda are un program infernal în următoarele 3 săptămâni, urmând să joace contra unor formații cu pretenții, dar și împotriva revelației AFC Comuna Recea, prima echipă care a reușit să o pună la pământ pe trupa antrenată de Paul Ciucă în sezonul precedent.

Prima oprire a lui Haiduc și compania va avea loc la Recea, sâmbătă, unde fotbaliștii din județul Alba își doresc să se răzbune pentru punctele confiscate în turul de campionat, după care Industria Galda va avea parte de un parcurs de foc.

Peste două săptămâni în Alba vor poposi fotbaliștii clujenii de la Unirea Jucu (locul 5 în clasament, la două puncte în spatele găldenilor) și peste 3 săptămâni, la Galda vor ajunge fotbaliștii puternicei ai liderului Luceafărul Oradea, formație care își dorește cu orice preț să pășească pe scenda secundă a fotbalului național.

Una peste alta Industria Galda de Jos rămâne un adversar de temut pentru toate echipele din Seria a 5-a, Liga a 3-a, iar partidele de pe teren propriu constituie un real avantaj pentru fotbaliștii lui Paul Ciucă, care, ajutați de o tribună plină pot să ofere și mai multă culoare fenomenului ”Panică la Galda”.

Un alt plus pe care îl primește formația galben-albastră este faptul că a reușit să își păstreze vedetele echipei și a reușit să facă și 3 transferuri inspirate prin aducerea la echipă a tinerilor Cioplântă, F. Morar, dar și a experimentatului Iancău, portar care îi poate amenința serios locul de titular lui Ștef.

Așadar, prin desfășurarea ultimelor forțe din Seria a 5-a, nu se cunoaște încă cine a primit Avântul… Reghinului, care cel mai probabil îi va reveni formației din Alba, și nici nu se poate anticipa cine va reprezenta… ”Luceafărul” acestei serii. Oricum… este ”panică la Galda”, iar astfel de acțiuni fac cinste fotbalului și iubitorilor acestuia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.