Hidromecanica Sugag-Limbenii Limba65Meci mare la Petrești unde liderul Ligii a V-a, Seria a III-a, Sportul Petrești va întâlni principala contracandidată la promovarea în Liga a IV-a, Hidromecanica Șugag, într-un meci ce va avea loc duminică de la ora 16:00.

Despărțite de doar trei puncte în clasament, cele două echipe nu-și pot permite să părăsească terenul de joc învinse, fiind un meci care poate rezolva în linii mari ecuația întregului sezon din Seria a III-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contactați telefonic cei doi antrenori au încercat să nu pună presiune pe jucătorilor,  asta chiar dacă importanța partidei nu mai are nevoie de nici o prezentare.

„Este un derby, se întâlnesc primele două locuri, este foarte important pentru noi, iar cel mai bun să câștige și să dăm dovadă de fair-play, atât noi, cât și Șugagul. Păcat că suntem ambele echipe în aceași serie. Și Șugagul are echipă bună, investesc și ei destul de mult”, a declarat Costel Avram, antrenor principal Sportul Petrești.

La rândul lui Doru Oancea speră ca cele două echipe să facă cinste fotbalului în jocul de duminică.

„Vreau să se joace, vreau să arătăm că merităm să jucăm în Liga a IV-a, iar cei mai buni probabil vor ieși învingători. Vreau să câștige Șugagul clar, probabil că cine e mai puternic psihic va câștiga”, a declarat Doru Oancea, antrenor principal Hidromecanica Șugag.

Costel Avram: „Mă bazez pe experiența jucătorilor”, în replică Oancea: „Majoritatea jucătorilor noștri au jucat în Liga a IV-a, își doresc să revină acolo”

Întrebați de atuul echipei lor în jocul de duminică, cei doi tehnicieni au avut răspunsuri diferite. „Consider că majoritatea jucătorilor noștri au evoluat în Liga a IV-a și își doresc să revină, ăsta e atuul nostru”, a punctat Doru Oancea. În vreme ce Costel Avram a fost mai tranșant: „Mă bazez foarte mult pe experiența jucătorilor, pe forța grupului. Nu jucăm pe prime suplimentare, jucăm pe prime normale, dar eu zic să nu vorbim de bani, e mai important să câștigăm”, a menționat Costel Avram.

Ambele echipe au încredere în brigada de arbitri

Un alt rol important va fi jucat de brigada de arbitri, care cu siguranță va fi una aleasă pe sprânceană, nu este exclus ca Alexandru Vodă să participe la una din cele două tușe.

Costel Avram: „Eu am încredere deplină în brigada de arbitri, oricare ar fi ea. Sunt convins că toată lumea își dorește ca totul să fie decis 100% pe teren”.

Doru Oancea: „Nu mă tem de arbitraj, eu sper ca și arbitri să se ridice la importanța jocului și cred că va fi toată lumea preocupată de joc”.

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. 6-2 pentru PETRESTI o sa defilam….avem si $$$$$$ nu se pune problema …haide SPORTUL..VICTORIE……SAVA patru goluri …..si la anu este loc pt SUGAG in liga a v a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.