img_8141Nou-promovata Sportul Petrești continuă să surprindă la nivelul staff-ului tehnic. Diriguitorii clubului petrifălean au decis să-l înlocuiască și pe antrenorul Marcel Zachiu din funcție, asta chiar dacă acesta a avut rezultate bune.

Noul tehnician al formației din Petrești este Cosmin Groza, acesta ocupând și funcția de antrenor al juniorilor republicani de la LPS Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă au numit un nou antrenor, conducătorii Sportului au purtat negocieri și cu Adorian Himcinschi, însă s-au lovit temporar de refuzul fostului antrenor de la Performanța Ighiu. Chiar și așa petrifălenii continuă căutările în ceea ce privește varianta unui nou antrenor.

După șapte etape, Sportul Petrești se află pe locul 3 cu cinci victorii, o remiză și o înfrângere.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Discutiile cu Adorian Himcinschi au fost purtate dupa meciul cu Energia Sasciori, urmand ca acesta sa dea un raspuns in 2-3 zile. Intrucat raspunsul acestuia a fost negativ am negociat cu domnul profesor Groza Cosmin. Acesta a acceptat sa preia functia de antrenor principal si mai mult a cerut sa fie secondat de fostii jucatori ai echipei Hartia Petresti Țandea Costel si Sârb Claudiu. Astfel de marti 18.10.2016 noul antrenor principal al echipei Sportul Petresti este Cosmin Groza, care va continua la carma echipei cel putin pana la sfarsitul turului de campionat, motiv pentru care am incetat căutările în ceea ce privește varianta unui nou antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.